Categories: Смартфони

Xiaomi випустила фінальну MIUI 10 для нових смартфонів

Share
Час читання: 2 хв.

На початку червня нинішнього року користувачам стала доступна для завантаження і використання перша бета-версія операційної системи MIUI 10, яка з тих пір отримала відразу кілька різних тестових збірок, які ставали одна краща за іншу. Проте, одного разу випробувань і доопрацювання будь-якого ПО приходить кінець. Так сталося і з новою прошивкою для телефонів Xiaomi, яка днями стала доступна для завантаження і установки на багато міжнародних моделі мобільних пристроїв бренду.

21 вересня 2018 року, китайська Xiaomi випустила фінальну MIUI 10 для нових смартфонів, власники яких вже можуть завантажити і встановити новітнє програмне забезпечення. Важливо зауважити, що мова йде про Global Stable, тобто це міжнародна версія операційної системи, в яку вбудована українська і російська мова, сервіси Google і звичайно ж можливість установки «по повітрю» за допомогою OTA-оновлення.

Прошивка MIUI Global Stable починаючи з 21 вересня 2018 року доступна для завантаження і установки на телефони Redmi Note 5 Pro і Mi 6. Новітнє програмне забезпечення засноване на операційній системі Android 8.1 Oreo, тобто майже найновішою і актуальною від Google. Апдейт важить близько 650 МБ, тому для його завантаження і установки найкраще підключитися до бездротової мережі Wi-Fi. Провести установку нової прошивки можна «по повітрю» зі встановленою фінальною MIUI 9, але при цьому акумулятор повинен бути заряджений щонайменше на 50%.

Для інсталяції нової операційної системи потрібно запустити «Налаштування», після чого перейти в розділ «Система» і відкрити меню «Оновлення». Там знаходиться кнопка «Перевірити наявність оновлень», на яку слід натиснути, а потім почекати кілька секунд. Якщо все нормально, то після цього з’явиться повідомлення з пропозицією встановити на мобільний пристрій Xiaomi операційну систему MIUI 10, яка отримала новий інтерфейс, нові анімації, оновлені стандартні програми, а також багато інших особливостей.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    5 нових функцій iPhone 16, про які ви могли не знати

    Вчора Apple презентувала нову лінійку iPhone 16, що привернула увагу яскравими кольорами, новою кнопкою для…

    21.09.2024

    Нова Пошта повідомила про важливі зміни для українців, які перебувають за кордоном

    Нова Пошта мала базовий додаток для європейських країн, де були тільки стандартні функції. Тепер же…

    21.09.2024

    Продуктивність Apple A18 Pro та Snapdragon 8 Gen 3 порівняли в умовах гри Genshin Impact

    Нові моделі iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max від Apple принесли суттєві покращення,…

    21.09.2024

    Головна функція WhatsApp і Viber може бути небезпечною для користувачів

    Експерти попередили про небезпеку, яку можуть приховувати листівки, що надсилаються через месенджери, такі як WhatsApp…

    21.09.2024

    OpenAI активно рухається до 3-ї фази ШІ та залучає таланти для команди

    Компанія OpenAI знову привертає увагу своїми амбітними планами щодо розвитку штучного інтелекту. Під керівництвом дослідника…

    21.09.2024

    Qualcomm оголосила про наміри купити Intel

    Один із провідних світових виробників чіпів Qualcomm планує придбати компанію-конкурента Intel. Про це повідомило видання…

    21.09.2024