Новий смартфон Nokia покажуть 4 жовтня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація нового смартфона Nokia, назва якого поки не розкривається, відбудеться 4 жовтня в Лондоні. Як повідомляє видання Pocket-lint, гостям заходу відправили запрошення з пропозицією «стати частиною сім’ї смартфонів Nokia».

Очікується, що на заході покажуть Nokia 9, чутки про який ходять вже довгий час. Однак журналісти Pocket-lint впевнені, що Nokia, швидше за все, представить іншу модель – 7.1 Plus, перші фотографії якої не так давно були злиті в мережу.

Nokia 7.1 Plus, ймовірно, повторить дизайн попередньої моделі. Так, збережеться дисплей зі співвідношенням сторін 19:9 і роздільну здатність FHD +. Нововведенням повинна стати задня камера з думаючими лінзами і оптикою від Carl Zeiss. Смартфон також увійде в список пристроїв Android One – телефонів, що використовують немодифіковані операційну систему Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується Nokia 9, реліз якого, можливо, все-таки відбудеться 4 жовтня, то його головною особливістю повинна стати камера з п’ятьма лінзами, яку Nokia розробляла останні кілька місяців спільно з Carl Zaiss.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.