Стало відомо, чим дивуватиме дисплей Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей майбутнього Galaxy S10 буде ще більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Про це свідчать результати синтетичного тесту для вимірювання продуктивності браузера, якими поділився іменитий інсайдер Ice Universe .

Незважаючи на те що смартфон фігурує в бенчмарку під кодовою назвою, а не комерційною назвою, Ice Universe впевнений, що це саме Galaxy S10. У нас немає підстав не вірити йому, оскільки в минулому інсайдер неодноразово опинявся прав щодо нововведень майбутніх смартфонів.

Яким буде Galaxy S10?

Згідно з даними бенчмарка, співвідношення сторін дисплея Galaxy S10 дорівнюватиме 19:9. Це невелика різниця в порівнянні з Galaxy S8 і S9, дисплеї яких мають співвідношення сторін 18,5: 9, що, втім, явно вказує на збільшення висоти «десятки».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб зберегти габарити новинки в рамках розумного, виробник має намір скоротити рамки над і під дисплеєм. Якщо цей експеримент виявиться успішним, немає ніяких сумнівів в тому, що майбутній Galaxy S10 буде точною копією Oppo Find X в складеному стані.

Коли представлять Galaxy S10

З чуток, Samsung проведе презентацію Galaxy S10 в першому кварталі 2019 року, через місяць після релізу складного Galaxy X. «Десятка» вийде в трьох модифікаціях, спроектованих за образом і подобою iPhone XS, XS Max і XR, запропонувавши споживачам широкий асортимент цін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.