Смартфон Samsung Galaxy A7, оснащений потрійною камерою, представлений офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Galaxy A7 став першою моделлю Samsung з боковою дактилоскопєю

Багато хто чекав цю модель, і нарешті дочекалися: оснащений потрійною камерою смартфон Samsung Galaxy A7 представлений офіційно. Новинка надійде в продаж цієї осені в деяких країнах Європи і Азії, але згодом географія продажів розшириться. Про ціну нічого не говориться, але, за чутками, вона складе приблизно $ 400.

Samsung Galaxy A7

Раз вже основна камера – головна особливість новинки, то з неї і почнемо. Основний модуль представлений датчиком зображення роздільною здатністю 24 Мп і об’єктивом з діафрагмою F / 1,7, в додатковому модулі застосовується датчик дозволом 8 Мп і ширококутний об’єктив з діафрагмою F / 2,4 (кут огляду – 120 °). Нарешті, допоміжний модуль, що відповідає за аналіз глибини сцени, представлений датчиком дозволом 5 Мп і об’єктивом з діафрагмою F / 2,2. Пристойний набір апаратних компонентів доповнений масою програмних режимів і прийомів на зразок Live Focus, Selfie Focus, Pro Lightning Mode. Також є AR Emoji і функція Scene Optimizer, запозичена у Galaxy Note9.

Samsung Galaxy A7

Фронтальна камера смартфона представлена ​​датчиком зображення роздільною здатністю 24 Мп, об’єктивом з діафрагмою F / 2,0 і власним спалахом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Samsung Galaxy A7

Galaxy A7 оснащений 6-дюймовим екраном AMOLED роздільною здатністю 2220 х 1080 пікселів і восьмиядерним CPU частотою 2,2 ГГц. Варіантів пам’яті, традиційно, кілька: 4/64, 4/128 і 6/128 ГБ.

У конфігурації також акумуляторна батарея ємністю 3300 мА · год, модем LTE Cat.6, двохдіапазонний адаптер Wi-Fi, модуль Bluetooth 5.0 (NFC – опціонально), сім датчиків, з яких найбільше виділяється Дактилоскоп – він винесений на бічну грань і вбудований в кнопку включення.

Samsung Galaxy A7

Смартфон працює під управлінням ОС Android 8.0. Габарити і маса новинки – 159,8 x 76,8 x 7,5 мм і 168 грамів. Galaxy A7 надійде в продаж в чотирьох кольорах: синьому, чорному, золотистому і рожевому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.