Суперміцні титанові чохли для iPhone XS і XS Max виявилися дорожчими флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як запевняє виробник, новинки «яблучної» корпорації буде неможливо подряпати або розбити при покупці їх суперміцного чохла.

Сінгапурський виробник аксесуарів для техніки преміум-класу Gray на недавній презентації представив чохли для нових версій смартфонів від Apple. Міцний захисний кейс з аерокосмічного титану Alter Ego для iPhone XS і XS Max виявився дорожчим флагманів і обійдеться власникам «яблучної» техніки в 2762 долара США. Нагадаємо, що навіть iPhone XS Max при найпросунутішої комплектації з 512 ГБ пам’яті коштує близько 1500 доларів.

Компанія заявила, що випустить на ринок дорогий титанової чохол в чотирьох варіантах забарвлення: Titanium, Stealth, Gold і Aurora. Ціна на ці вироби коливається від 1997 до 3787 долара США. При покупці власник iPhone також отримує спеціальний кейс для зберігання чохла, коли аксесуар не надітий на смартфон. Відмінною рисою продукції компанії Gray є унікальний дизайн. Спеціальні об’ємні деталі закріплені на смартфоні таким чином, щоб техніка не отримала жодної подряпини при падінні під будь-яким кутом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.