Представлений смартфон Meizu X8 – перший апарат компанії з вирізом в екрані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він коштує від 235 доларів.

Крім смартфона Meizu 16X сьогодні був представлений і Meizu X8. Новинка стала першим апаратом виробника з вирізом в екрані і другим з SoC Snapdragon 710.

Дизайн смартфона схожий зі старшими моделями, але не варто розглядати Meizu X8, як більш доступну версію Meizu 16X, так як відмінностей все ж чимало.

Представлений смартфон Meizu X8 - перший апарат компанії з вирізом в екрані

Отже, новинка отримала дисплей IPS діагоналлю 6,15 дюйма роздільною здатністю Full HD +. Екран характеризується контрастністю 1500: 1, а охоплення колірного простору NTSC становить 83%. Серцем, як уже говорилося, є SoC Snapdragon 710. Оперативної пам’яті тут 4 або 6 ГБ, а флеш-пам’яті – 64 або 128 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора становить 3210 мА · год. З огляду на трохи більше, ніж у Meizu 16, дисплей, тип матриці і менш продуктивну платформу, можна припустити, що автономність буде на тому ж рівні.

Представлений смартфон Meizu X8 - перший апарат компанії з вирізом в екрані

У новинки немає підекранного сканера відбитків пальців. Тут він розташований на тильній стороні. Крім того, від старших моделей Meizu 8X відрізняється і камера. Основна тут отримала 12-мегапіксельний датчик Sony IMX 362 і допоміжна датчик роздільною здатністю 5 Мп. Фронтальна камера тут 20-мегапіксельна.

Залишається додати, що апарат оцінений в 235, 260 і 290 доларів в залежності від модифікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.