Samsung представила Galaxy J4 + і Galaxy J6 +

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

В мережі активно гуляють чутки, що Samsung намірилася скасувати лінійку бюджетників Galaxy J , а компенсувати це вирішено збільшенням модельного ряду пристроїв серії Galaxy A. Якщо ці відомості правдиві, то сьогодні компанія могла представити ті смартфони, що стануть одними з останніх в сімействі Galaxy J . Світло побачили недорогі мобільники Samsung Galaxy J4 + і Galaxy J6 +, які по ряду характеристик дуже схожі.

Реклама

 

 

Обидва смартфони одягнули в корпусу з габаритами 161,4х76,9х7,9 мм, укомплектували 6-дюймовими дисплеями з роздільною здатністю 1480х720 точок на дюйм, акумуляторами ємністю 3300 мАг, вони базуються на 4-ядерному процесорі Snapdragon 425 з тактовою частотою 1,4 ГГц і керує їх роботою операційна система Android 8.1 Oreo з фірмовим інтерфейсом Samsung Experience.

 

 

Samsung Galaxy J4 + відрізняється від старшої моделі фронтальної 5 Мп камерою і основний на 13 Мп. Для Galaxy J6 + приготували 8 Мп об’єктив для Селфі і на тильній стороні встановили два датчика на 13 Мп + 5 Мп. Оперативної пам’яті у «четвірки» 2/3 Гб і постійної 16/32 Гб. Старший з дебютантів отримав 3/4 Гб оперативки і внутрішній накопичувач на 32/64 Гб, а також сканер відбитків пальців на бічній грані, тоді як Galaxy J4 + позбавлений біометричного датчика. Цінники на новинки ще не оголошені.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоandro-news.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: