У Мережі з’явилися перші відео розпакування iPhone Xs

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові iPhone Xs, Xs Max і Xr були презентовані  компанією Apple 12 вересня. Один з перших iPhone Xs Max дістався відеоблогер Wylsacom, який відразу ж виклав ролик з розпакуванням нового смартфона.

Попередні замовлення на нове покоління iPhone стартували через два дні після прем’єри 12 вересня, а вже 21 вересня перша партія смартфонів відправиться до своїх власників. Поки всі шанувальники Apple завмерли в очікуванні оглядів на нові продукти компанії, відеоблогери не тільки вже отримали свої смартфони, але і зняли відео його розпакування.

В руки Валентина потрапив iPhone Xs і iPhone Xs Max в золотому кольорі. Розпакування нових смартфонів він зняв на відео. В Cult of Mac відзначили, що опубліковане відео демонструє широкі можливості дисплея iPhone Xs Max, розмір якого становить значні 6,5 дюймів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone Xs Max вийде в трьох кольорах – «сірому космосі», золотом і білому. Ціна нового смартфона в Україні поки не відома, хоча в США стартує з позначки в 1 000 доларів за версію з 64 Гб пам’яті. Максимальна ж вартість Xs Max – 1 500 доларів. Пам’ять такої моделі складе 512 Гб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.