Categories: Смартфони

Google випустила новий додаток для Android, який зобов’язаний встановити кожен

Share
Час читання: 2 хв.

Співробітникам компанії Google вдається створювати, напевно, краще програмне забезпечення в світі. Воно завжди має стильний дизайн, відміну стабільність і високий рівень надійності. 18 вересня 2018 року, «пошуковий гігант» випустив новий додаток для Android, який просто зобов’язаний встановити кожна людина, тому як він є життєво необхідним і гарантовано стане в нагоді абсолютно всім тим людям, у яких є мобільний пристрій з сенсорним екраном.

Програма, яку зобов’язаний встановити кожен, називається Google Calculator. Лічені години назад в магазині Google Play з’явилася її абсолютно нова версія, яка отримала кілька важливих нововведень, головним серед яких став повністю новий дизайн, виконаний в стилі Material Design. Крім того, розробники змінили шрифт на фірмовий Google Sans, розроблений спеціально для програмного забезпечення під операційну систему Android.

Новий калькулятор від Google працює до двох разів швидше, а за рахунок спрощеного нового інтерфейсу користуватися ним стало відчутно і зручніше і простіше, ніж коли-небудь раніше. Це програмне забезпечення не містить в собі абсолютно ніякої реклами, тобто його можна сміливо встановлювати і використовувати. Розташування деяких кнопок трохи змінилося, що також позитивно позначилося на зручності використання.

Звичайно, G Calculator має підтримку інженерного виду. Для його активації потрібно змінити вертикальну орієнтацію на горизонтальну. Після цього калькулятор зможе працювати з косинусами, синусами, тангенса і іншими алгебраїчними елементами. Крім того, у верхньому лівому послугу є спеціальна непомітна кнопка, яка дозволяє змінити видачу даних з радіанів в градуси, що гарантовано стане в нагоді всім школярам, ​​студентам і викладачам. Встановити цю програму можна на будь-які телефони, що працюють на базі Android, тобто не тільки на такі з модельних рядів Nexus і Pixel.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Що робити, якщо батарея телефону здулася: покрокова інструкція

    Мобільний акумулятор може деформуватися з різних причин, таких як неправильне використання, виробничий дефект, удари або…

    21.09.2024

    5 причин перейти з iPhone 11 на новий iPhone 16

    Цього тижня Apple презентувала нову лінійку iPhone 16 з більшими акумуляторами, новою кнопкою для камери…

    21.09.2024

    Samsung ненароком розкрила дату випуску Galaxy S24 FE та Galaxy Tab S10

    Жоден інсайдер не надає більше інформації про майбутні новинки Samsung, ніж сама компанія. Сьогодні підрозділ…

    21.09.2024

    Топ-5 альтернатив iPhone 16 у 2024 році

    9 вересня 2024 року Apple провела презентацію, на якій анонсувала нове покоління смартфонів — iPhone…

    21.09.2024

    Протести в магазинах Apple зіпсували запуск iPhone 16

    У кількох містах США та інших країнах протестувальники скористалися запуском iPhone 16 для привернення уваги…

    21.09.2024

    Як захистити свій Android пристрій від крадіжки: прості рекомендації

    У сучасному цифровому світі смартфони виконують більше, ніж просто функції зв’язку — вони зберігають наше…

    21.09.2024