Кількість попередніх замовлень нового iPhone Xs розчарувало аналітиків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові iPhone Xs і Xs Max були показані компанією Apple 12 вересня. Оформити попереднє замовлення новинки можна було з 14 вересня – перша партія смартфонів була розкуплена менш, ніж за хвилину . Незважаючи на це, настільки успішний старт не вразив аналітиків. Про це повідомляє Cult of Mac з посиланням на експерта Rosenblatt Securities Хун Янга.

Apple почала приймати попередні замовлення на нові моделі iPhone в п’ятницю, 14 вересня. За минулий вікенд їх число, як повідомляють аналітики, не змогло подолати позначку в 10 мільйонів, поставлену в минулому році iPhone X. Тоді перший в історії Apple смартфон без легендарної кнопки Home всього за пару днів зібрав 12 мільйонів замовлень і лідирував на ринку протягом декількох тижнів.

Аналітики впевнені, що такий слабкий старт нового Xs обумовлений, в першу чергу, його високою ціною. На їхню думку, справжнім хітом продажів повинен стати iPhone Xr, попередні замовлення якого почнуться 19 жовтня. За їхніми прогнозами, на частку Xr доведеться 60% всіх проданих iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон вийде в шести кольорах, технічно він буде не сильно відрізнятися від флагманських iPhone, а його цінник буде дещо скромніший: вартість стартує від 749 доларів за версію з 64 Гб пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.