Генеральний директор Samsung інтригує розповідями про Galaxy S10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung представила Galaxy S9 в лютому. Смартфон отримав великий безрамковий дисплей, 12-мегапіксельну камеру і 4 ГБ оперативної пам’яті разом з Exynos 9810. Через півроку «Galaxy» обзавелася колегою в особі Galaxy Note 9 з Bluetooth-стилусом і розумною камерою. До релізу Galaxy S10 ще далеко, але директор компанії вже про нього розповів.

Реклама

Samsung Galaxy S10 стане ювілейним смартфоном компанії. Оскільки «дев’ятка» виявилася з незначним апдейтом, шанувальники сподіваються на суттєві зміни в поколінні 2019 року. Генеральний директор мобільного підрозділу Samsung Electronics Донг Джин Кох підтвердив цю інформацію, повідомляє SamMobile.

За його словами, зміни в дизайні Galaxy S10 будуть «дуже істотними». Конкретні нововведення Кох перераховувати не став. Тому журналісти зійшлися на думці, що мова йде про загальний оновлення зовнішнього вигляду в порівнянні з Galaxy S9 і S8.

Представник керівництва зазначив, що S10 буде доступний в «чудових кольорах». Виробник напевно готує дебют нових відтінків.

За даними джерел, Galaxy S10 не стане довгоочікуваним гнучким смартфоном. Швидше за все, інженери збільшать площу поверхні дисплея і зроблять зовнішній вигляд флагмана більш футуристичним.

Також є інформація про наекранний сканер відбитків пальців і підготовці трьох версій смартфона.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ