Categories: Смартфони

Xiaomi випустила новий бюджетний смартфон Redmi з шикарною особливістю

Share

Компанія Xiaomi не перестає радувати новими мобільними пристроями, які оснащені найсучаснішим технічним оснащенням в рамках тієї цінової категорії, до якої вони належать. За офіційними даними від даного виробника, найбільшим попитом серед покупців користуються його телефони з початкової і середньої цінової категорії, які в перекладі з китайських юанів коштують не більше 10 тисяч. У цю категорію ідеально вписується новинка під назвою Xiaomi Redmi Note 6 Pro.

17 вересня 2018 року, китайська Xiaomi створила мобільний пристрій під назвою Redmi Note 6 Pro, який вже в найближчі кілька днів буде офіційно представлено публіці. Завдяки даним від одного магазину, який вже отримав партію цього телефону для продажу, новинка зможе похвалитися 6,26-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +) і співвідношенням сторін 19:9, а також 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з частотою 2,2 ГГц.

Телефон має підтримку шикарною особливості, яка вдає із себе подвійну основну камеру для Селфі. Вона може похвалитися сенсорами 20 Мп і 2 Мп, останній з яких призначений для розмиття заднього фону. На тильній кришці телефону Xiaomi Redmi Note 6 Pro можна буде зустріти також здвоєну фотокамеру з роздільною здатністю 12 Мп і 5 Мп. В іншому, апарат запропонує покупцям графічний прискорювач Adreno 512 і модем X12 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 600 Мбіт / с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити цей смартфон покупці гарантовано зможуть у версії з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, проте, швидше за все, в продаж також надійде і більш просунута конфігурація мобільного пристрою, що володіє 6 ГБ ОП і 128 ГБ ВП. Всередині металевого корпусу новинки від Xiaomi знаходиться акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Представити Redmi Note 6 Pro публіці повинні до кінця вересня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024

    В Engadget назвали 5 найкращих середньобюджетних смартфонів, які можна купити навесні 2024 року

    Йдеться про смартфони вартістю від $150 до $300 (5900 до 12000 гривень). Лідером у цій…

    16.05.2024

    Android 15 дозволить приховати програми

    Користувачі операційної системи Android 15 зможуть приховувати свої програми від сторонніх. Таку функцію, яка називається…

    16.05.2024

    Microsoft пропонує співробітникам китайських підрозділів переїхати з Китаю

    Корпорація Microsoft звернулася до своїх співробітників у китайських підрозділах, що спеціалізуються на штучному інтелекті та…

    16.05.2024

    Через зниження продажів смартфонів у США компанія Apple продовжує утримувати лідируючі позиції

    Нещодавній звіт Counterpoint Research малює картину мінливого ринку смартфонів у США. У першому кварталі 2024…

    16.05.2024