iPhone XS б’є рекорди продуктивності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone XS ще навіть не встиг надійти в продаж, але не дивлячись на це, в мережі з’являється все більше подробиць про цей пристрій. Буквально на днях флагман Apple був протестований у відомому бенчмарку AnTuTu, де він показав дійсно вражаючий результат, обійшовши всіх своїх конкурентів з великим запасом.

В цілому, iPhone XS набрав близько 363 тисячі балів в знаменитому тесті продуктивності. Найближчі конкуренти – смартфони, побудовані на базі Snapdragon 845, виявилися далеко позаду, набравши «всього« 290 тисяч. Якщо ж порівняти результат з попередником, iPhone X, то виявиться, що продуктивність нового процесора Apple A12 Bionic збільшилася на 30%, швидкість графічного прискорювача виросла практично вдвічі, а оперативна і постійна пам’ять працює на 20% швидше.

Нагадаємо, що Apple A12 – це перший в світі процесор з 7-нанометровим технологічним процесом, що надійшов на масовий ринок. Однокристальная система включає в себе два високопродуктивних ядра, чотири ядра з високою енергоефективністю, а також модуль Neural Engine, призначений для обробки завдань штучного інтелекту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Немає ніяких сумнівів, що домінування на ринку процесорів збережеться за Apple, як мінімум до кінця цього року. У 2019 очікується вихід нових чіпів від Android-виробників – Kirin 980 і Snapdragon 855. За попередніми оцінками, тільки ці однокристальних системи зможуть скласти гідну конкуренцію Apple A12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.