Як прискорити Android-смартфон?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Система Android контролює роботу програм у фоновому режимі, проте трапляються випадки, коли смартфон починає зависати. Як же прискорити роботу апарату?

Для того, щоб прискорити роботу смартфона, необхідно закрити програми, що працюють у фоновому режимі. Для цього необхідно натиснути на кнопку в формі квадрата в нижній частині дисплея. Після чого відкриється вікно зі списком відкритих додатків. Закрити додаток можна свайпом вправо або вліво.

У випадку з Android Pie відкрити вікно багатозадачності можна свайпом вгору від центральної кнопки, а закрити кожний додаток можна також свайпом вгору. Щоб закрити всі програми відразу, необхідно свайпнуть вправо і натиснути на кнопку «Закрити всі».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На смартфонах Xiaomi і інших апаратах з власною оболонкою процес повинен бути схожим за винятком зовнішнього вигляду самої кнопки багатозадачності. У випадку з Xiaomi це 3 смуги.

Закрити додатки можна і через настройки, перейшовши в розділ з відкритими програмами. Відкриється список всіх запущених додатків. Однак цим методом користуватися не рекомендується через можливість закрити важливі системні процеси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.