Xiaomi випустить нову прошивку для всіх старих смартфонів

Китайська Xiaomi в останні роки дуже відповідально підходить до питання випуску для своїх смартфонів нового програмного забезпечення. Судячи з усього, її керівництво побачило в цьому можливість для просування фірмової продукції, адже Samsung, LG, HTC і багато інших відомих брендів вкрай неохоче випускають нові прошивки для своїх телефонів.

Як стало відомо сьогодні від профільного китайського ЗМІ, вже найближчим часом розробники MIUI випустять нову прошивку для всіх старих телефонів, випущених під брендом Xiaomi.

Повідомляється, що мова йде про прошивку під назвою MIUI 10.1, яку на свої телефони зможуть встановити власники моделей, випущених в далекому 2014 році, тобто чотири роки тому. Так довго своє нове програмне забезпечення для смартфонів не випускає навіть Apple, проте тут є деякі нюанси.

Справа в тому, що для старих телефонів основою фірмової прошивки послужить не найновіший Android, а його вже застарілі версії.Повідомляється, що в листопаді 2018 року до нової прошивки будуть оновлені смартфони Xiaomi Mi 4, Mi 4C і Mi 4S, всі з яких були випущені на ринок цілих чотири роки тому, увійшовши у флагманську лінійку.

Звичайно, дані телефони вже дуже сильно застаріли, проте ними продовжують користуватися мільйони людей по всьому світу, тому виробник не хоче відмовлятися від їх програмної підтримки. Прошивка MIUI 10 принесе разом з собою ряд дійсно цікавих нововведень.Власників телефонів Xiaomi Mi 4, Mi 4C і Mi 4S чекають новий інтерфейс, підвищення часу автономної роботи, збільшення продуктивності, підтримка жестів, спрощені елементи управління, нові системні звуки, а також ряд інших нововведень.

Швидше за все, прошивка MIUI 10.1 для всіх трьох цих смартфонів виявиться останньою, однак розробники про це поки що не заявляли.

Втім, власники всіх трьох даних телефонів вже напевно самі давно зрозуміли, що їх мобільні пристрої сильно застаріли, тому що навіть самі бюджетні моделі Xiaomi на порядок краще як по частині продуктивності, так і в плані зовнішнього вигляду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.