Все, про що Apple змовчала на презентації 12 вересня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розповідаємо про малопомітні дрібниці і важливі деталі, які не потрапили на слайди Тіма Кука і команди під час останньої презентації, але на які варто звернути свою увагу.

iPhone XR, XS та XS Max

iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR можуть зчитувати дані з NFC-пристроїв в тлі без використання спеціальних додатків.

«Бюджетний» iPhone вміє знімати повноцінні портрети однією камерою і підтримує технологію Smart HDR. Це означає, що фотографувати він буде навіть краще, ніж iPhone X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підтримка двох SIM-карт в нових смартфонах з’явиться тільки після виходу оновлення для iOS 12.

Розробникам доведеться переробити свої додатки під iPhone XS Max. Разом зі збільшеним дисплеєм великий смартфон отримав підтримку горизонтального інтерфейсу. Творцям програм для iOS доведеться це враховувати і до березня 2019 року привести свої продукти у відповідність з новими вимогами операційної системи.

У кожної моделі iPhone XR є свої ексклюзивні шпалери. І хоча вони напевно будуть доступні і на інших пристроях, Apple приділила увагу цій маленькій деталі і створила заставку з унікальною текстурою для iPhone XR всіх кольорів.

Більш доступна новинка може похвалитися кращим часом роботи від одного заряду. Так, номінально у XR автономність вища, ніж у XS та XS Max.

Apple Watch Series 4

Розробники зможуть створювати віджети, що займають весь екран. Вони схожі на повноцінні циферблати від сторонніх розробників.

Деякі нові циферблати будуть доступні на старих моделях годинника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.