Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 отримав особливість, про яку ніхто навіть не мріяв

Share

В ході щорічної виставки MWC 2019 Барселоні, яка пройде в кінці лютого наступного року, публіці повинні представити флагманський в усіх відношеннях смартфон Samsung Galaxy S10, якому приписують саме передове технічне оснащення. Як стало відомо сьогодні від профільного джерела в Південній Кореї, майбутня новинка отримає таку особливість, про яку ніхто навіть не мріяв. Вона вже зараз зустрічається в прототипах мобільного пристрою.

Повідомляється, що флагманський телефон Samsung Galaxy S10 щонайменше в одній з модифікацій отримає відразу п’ять камер, дві з яких знайдуть своє місце на лицьовій частині, а три інших – ззаду. Це означає, що власники майбутньої новинки зможуть робити портретні знімки на будь-яку з камер мобільного пристрою, цим любителі селфі гарантовано залишаться дуже задоволені. Строєна фотокамера на тильній кришці дозволить забезпечити підтримку 5-кратного гібридного зуму.

Повідомляється, що телефон Samsung Galaxy S10 в самій просунутій конфігурації гарантовано зможе похвалитися камерою з трьома об’єктивами, що володіють здатністю 12 Мп, 16 Мп і 13 Мп. Всі вони будуть відповідати за строго покладені на них обов’язки, що дозволить забезпечити найвищу якість фотографій. Крім того, користувачі як і раніше зможуть самостійно вибирати апертуру для знімків між значеннями f / 1.5 і f / 2.4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо порівнювати камеру майбутнього телефону з нинішнім Galaxy S9, що зараз можна зробити лише частково, то якість знімків в Galaxy S10 має зрости приблизно на 25 – 30%, а можливо і сильніше. Все буде залежати від того, наскільки дорогу і просунуту оптику Samsung встановить в свій новий телефон. Наприклад, Sony впровадила в свій преміум-флагман саму просунуту з усіх доступних на ринку, але через це її телефон коштує більше 1000 євро. Яким шляхом піде південнокорейський бренд – невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    7 способів обійти захист від скидання налаштувань до заводських налаштувань на пристроях Samsung

    Перевірка облікового запису Google, також відома як захист від скидання до заводських налаштувань, є інтегрованою…

    14.05.2024

    У нових iPad Pro виявлено дивний недолік. Він пов’язаний із OLED-дисплеєм

    Редактори порталу iMore повідомляють, що деякі нові планшети iPad Pro з OLED-дисплеями мають проблеми при…

    14.05.2024

    Компанія Huawei зіткнулася з новими обмеженнями США

    Міністерство торгівлі США оголосило про подальше посилення експортних обмежень для китайського технологічного гіганта Huawei. Цей…

    14.05.2024

    Навіщо виробники клеять захисні плівки на скло смартфонів

    Виробники зазвичай не обмежуються захисним склом, що прикриває екран смартфона, і клеять на них ще…

    14.05.2024

    Названо головну причину терміново оновити iPhone до iOS 17.5

    Вчора відбувся реліз iOS 17.5 для користувачів сумісних моделей iPhone. Це одне з останніх оновлень…

    14.05.2024

    Apple розкрила таємницю, чому компанія не випускає MacBook із сенсорним екраном

    Нещодавно вийшли перші огляди iPad Pro і в них приділяється багато уваги новим дисплеям OLED,…

    14.05.2024