Смартфон Samsung Galaxy S10 отримає відразу п’ять камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як мінімум одна така версія готується

Samsung випустить як мінімум одну версію флагманського смартфона Galaxy S10 з п’ятьма камерами. Про це повідомив корейський ресурс ETNews з посиланням на джерела, близькі до компанії.

Сама просунута модель серії Galaxy S10 отримає потрійну камеру на задній панелі і подвійну селфі-камеру на верхній кромці над екраном. Джерело також підтвердило минулі чутки про підготовку трьох моделей в серії , замість звичних двох.

Середня модель отримає потрійну тильну камеру і одинарну фронтальну, тоді як молодша модель в серії буде оснащена подвійною основною і одинарною фронтальною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, в серію увійдуть бюджетна 5,8-дюймова модель, стандартна з екраном діагоналлю 6,1 дюйма і флагманська діагоналлю 6,4 дюйма. Молодша модель в лінійці, імовірно, націлена на конкуренцію з iPhone XR.

Всі три версії отримають камери з ширококутним модулем з роздільною здатністю 12 Мп і кутом огляду в 78 °, а також надширококутним модулем з 16 Мп і 123 °. У Galaxy S10 Plus додатково буде третій телефото-модуль на 13 Мп і 45 ° і система оптичної стабілізації зображення для ширококутного і телефото модулів. Як і Galaxy S9, всі три Galaxy S10 зможуть похвалитися мінливою ​​діафрагмою f / 1,5-f / 2,4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.