Багато моделей iPhone XS Max вже розкупили за попереднім замовленням

Apple почала приймати попередні замовлення на iPhone XS, iPhone XS Max і Apple Watch Series 4 в 12:01 за тихоокеанським часом (09:01 МСК), а вже через півгодини терміни доставки збільшилися до 4-х тижнів. Така картина зараз спостерігається в Сполучених Штатах.

Початковий термін доставки був 21 вересня, але тепер в деяких випадках споживачам доведеться чекати до жовтня.

Моделі iPhone XS Max у всіх кольорах і комплектаціях від Sprint, AT & T, Verizon і T-Mobile обіцяють доставити в період з 28 вересня по 12 жовтня, але в деяких штатах покупка в магазині в день початку продажів залишається можливою.

Смартфони XS Max без прив’язки до контракту не потрапляють під програму оновлення iPhone. Їх можна придбати тільки за повну вартість, при цьому доставку здійснять 21 вересня.

Що стосується молодшої моделі – iPhone XS – терміни не змінилися.

Майже всі варіанти з нержавіючої сталі Apple Watch Series 4 почнуть доставляти з 5 по 12 жовтня, за винятком деяких 40-міліметрових моделей.

Швидше за все, терміни будуть скорочуватися в міру надходження нових партій зі складів партнерів Apple, а в роздрібних магазинах, до початку продажів, також буде доступний асортимент нових гаджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.