Думки журналістів про iPhone Xr

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цій статті ми зібрали перші враження і емоції журналістів, яким довелося перевірити в дії новий iPhone Xr – пристрій, порівняний за потужністю з флагманами, але оснащений менш дорогими комплектуючими.

techradar.com, Гаррет Бівіс: «Не дивлячись на всі розмови про дорожнечу цієї моделі, даний апарат все-таки найбільш вражаючий з усіх трьох, якщо ви відштовхуєтеся від вартості. Якість збірки, особливості камери і загальні функціональні можливості смартфона високі. Незважаючи на те, що Xr представлений як спрощена версія iPhone Xs, це не повинно відштовхнути покупців ».

digitaltrends.com, Джуліан Чокатта: «Ми зіграли в Elder Scrolls: Blades і були вражені деталізацією картинки. Зображення було неймовірно плавним: біг, ходьба і переміщення камери було гладким, з нульовим затримками. Ми також спробували гру з ARKit 2.0, і їй вдалося легко накласти детальну графіку поверх реального світу. iPhone Xr – ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати смартфон з можливостями флагмана, але не готовий платити більше тисячі доларів ».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Wylsacom, Ілля Казаков: «iPhone Xr не варто сприймати, як здешевлену версію iPhone Xs і Xs Max, тому що, як мінімум, він працює на тому ж A12 Bionic. Камера тут одиночна, проте здатна показати цілком гідний результат. На жаль, через відсутність 3D Touch користуватися клавіатурою стане не так зручно ».

businessinsider.com, Киф Лесвінг: «Одна з причин нижчої ціни iPhone Xr щодо iPhone Xs – використання в пристрої LCD-матриці. Однак за той недовгий час, поки я встиг погратися з новими смартфонами, я не помітив ніякої різниці між LCD і OLED дисплеями ».

theverge.com, Нілай Патель: «Найцікавіше – дисплей, виконаний за технологією LCD з виступом на верхній межі. Виглядає він також добре, як LCD-дисплеї попередніх поколінь iPhone. Безрамкові LCD-дисплеї в смартфонах інших компаній мають знизу «підборіддя», однак тут рамка однакова з усіх боків і виглядає це прекрасно! ».

techcrunch.com, Брайан Хізер: «iPhone Xr, на відміну від iPhone 8, не схожий на непродуманий пристрій. Він виглядає і відчувається, як апарат преміум класу. З огляду на те, що він коштує на 250 доларів менше, ніж iPhone Xs, здається неминучим, що Apple продасть тонни iPhone Xr ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.