Categories: Смартфони

Apple несподівано випустила заміну iPhone SE

Share

12 вересня 2018 року, в Каліфорнії пройшла презентація Apple, в рамках якої дана компанія представила публіці ряд нових мобільних пристроїв і оновлені смарт-годинники. При цьому вона зняла з продажу 4-дюймовий iPhone SE, який вийшов на ринок ще в березні 2016 року, тобто приблизно 2,5 роки тому. Цей смартфон користувався великою популярністю серед жителів України, Індії, Китаю і ряду інших регіонів світу, де доходи більшої частини населення недостатньо високі.

Купити iPhone SE в версії з 32 ГБ пам’яті можна було менш ніж за 10 000 гривень, що багато українців охоче і робили. Тепер придбати мобільний пристрій в офіційному магазині Apple Store Online неможливо ні в одній країні світу, а його виробництво було припинено. Це означає, що незабаром всі магазини розпродадуть складські запаси даного телефону і він пропаде з полиць магазинів. Як виявилося, американська корпорація все ж випустила для нього заміну.

Уже після осінньої презентації стало зрозуміло, що тепер придбати iPhone SE в будь-якої модифікації не представляється можливим. Замість нього Apple пропонує купити 4,7-дюймовий iPhone 7. До слова, базова версія 4-дюймового телефону в магазині Apple Store продавалася за 10 000 гривень. Виходить, що альтернатива знятому з продажу телефону коштує вдівічі більше. Втім, зате і можливостей вона пропонує набагато більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У смартфоні iPhone 7 є захист від води за стандартом IP67, підтримка технології 3D Touch, а також відмінна фронтальна камера, яка є слабким місцем iPhone SE. Мобільний пристрій, який став доступний за ціною з усіх на сайті Apple, має 4-ядерним процесором A10 Fusion і 4,7-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною шикарними кутами огляду. Крім того, в новинку встановлено більш потужний процесор, що також досить важливо, адже від нього залежить швидкодія всієї операційної системи iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Експерти GameRant склали топ-8 найкращих процесорів на весну 2024 року

    Найбільш вдалий процесор, який можна купити просто зараз, це Intel Core i5-14600K. 14-ядерний чіп гарний…

    07.05.2024

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024