Categories: Смартфони

Apple припинила продаж і виробництво iPhone X

Share

Американська корпорація Apple завжди любить публічно говорити тільки про хороші речі, тоді як про все погане користувачі змушені дізнаватися самостійно. 12 вересня 2018 року, вона представила публіці смартфони iPhone Xs і iPhone XR, перший з яких доступний для покупки в двох версіях, що відрізняються один від одного розмірами. Як вдалося з’ясувати, разом з цим компанія вирішила припинити продажі і виробництво випущеного в минулому році флагмана, яким є iPhone X.

Смартфон iPhone X, що надійшов в продаж 3 листопада 2017 року, пропав з сайту Apple, немов його там ніколи й не було. Йому на зміну прийшла модель iPhone XR, яка надає користувачам більш потужний процесор і, по суті, на цьому її переваги закінчуються. У порівнянні з минулорічними флагманом, який сьогодні повинен був просто подешевшати, його заміна має IPS-екран з меншою роздільною здатністю, одинарну основну камеру, а ще вона позбавлена ​​підтримки технології 3D Touch.

Якщо ж говорити про новий iPhone Xs, який в США коштує стільки ж, скільки і торішній флагман, то його реалізують в трьох модифікаціях, базова з яких обійдеться всім бажаючим в 40 – 45 тисяч гривень, тобто в набагато більшу суму грошей. Така різниця в ціні обумовлена ​​лише зрослим курсом долара.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром цей смартфон пропаде з полиць магазинів по всьому світу, так як його виробництво було припинено, а це значить, що ніяких нових поставок більш не буде. Продажі нового iPhone Xs стартують вже досить скоро, а саме – 21 вересня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024