Samsung Galaxy Note 9 отримав новий колірний варіант

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 9 дебютував в чотирьох кольорах корпусу. Незабаром в колірній палітрі нового флагмана c S Pen з’явиться ще один відтінок. На цей раз це буде срібний Galaxy Note 9. Samsung планує додати такій колірній варіант на американському ринку, але ми не знаємо, чи з’явиться цей варіант в нашій країні.

Samsung Galaxy Note 9 дебютував минулого місяця. У магазинах можна зустріти чотири колірні рішення: металік, лавандовий фіолетовий, опівнічний чорний і блакитний. Що цікаво, сріблястий відтінок скоро з’явиться в палітрі. У нас вже є рендер.

На новому рендері ми бачимо, що S Pen буде виконаний в колір корпусу. Унікальний жовтий колір знаходиться тільки в синьою версії. Samsung хоче представити новий відтінок телефону для пропозиції в Сполучених Штатах. Ймовірно, не тільки, але нічого не відомо про Україну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 9 silverSamsung Galaxy Note 9 silver

Новий колір корпусу для Galaxy Note 9 через кілька тижнів після запуску не є чимось дивним. Samsung робить так уже багато років поспіль. Звичайний маркетинговий хід, спрямований на збільшення продажів телефонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.