Неймовірний Nokia 9 з п’ятьма камерами на офіційному зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось уже як кілька тижнів по мережі ходять чутки про те, що незабаром фінська корпорація HMD Global випустить на ринок новий електронний пристрій, яким виявиться смартфон, оснащений п’ятьма основними камерами. Ще жоден виробник не ринку не створював нічого подібного. 11 вересня 2018 року, на офіційному сайті південнокорейської Samsung з’явилося офіційної зображення телефону Nokia 9, здатного похвалитися такою особливістю. Проте, вже через кілька хвилин після публікації вся інформація була видалена з сайту.

На офіційному сайті Samsung з’явилася сторінка, присвячена телефону Nokia 9. Виникла вона там в зв’язку з тим, що виробник почав приймати даний смартфон в своїх магазинах, щоб його власники могли отримати за програмою заміни Trade-in фірмовий мобільний пристрій від південнокорейської корпорації. Користувачі швидко виявили знахідку, що і дозволило інсайдерам отримати зображення майбутньої новинки, яке зберігалося на серверах компанії.

Через кілька хвилин після публікації, всі дані про майбутню новинку з офіційного сайту Samsung пропали, але їх вже встигли зберегти собі деякі користувачі. Вдалося дізнатися, що телефоном HMD Global з п’ятьма основними камерами є Nokia 9, тобто преміум-смартфон, оснащений топовим технічним оснащенням. Купити цей апарат можна буде у версіях з однієї і двома SIM-картами. На вибір покупців виявиться доступно дві модифікації, одна з яких має 64 ГБ, а інша – 128 ГБ постійної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що новинка в особі Nokia 9 зможе похвалитися OLED-екраном, що займає майже весь простір на лицьовій частині. У верхній частині дисплея буде знаходитися невеликий виріз під фронтальну камеру і розмовний динамік. Корпус виявиться виконаний зі скла Corning Gorilla Glass 6, а ще мобільному пристрою приписують захист від попадання води і пилу всередину по стандарту IP68. Якщо дані підтвердяться, з цим телефоном можна буде занурюватися під воду на глибину до двох метрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.