iPhone Xs, iPhone Xs Plus і iPhone 9 надійшли в продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось нарешті і настав той самий день, якого так давно чекали мільйони людей. 6 вересня 2018 року, в продаж надійшли смартфони iPhone Xs, iPhone Xs Plus і iPhone 9. Сталося це за один тиждень до офіційного анонса, запланованого на наступний тиждень. Прямо зараз всі охочі можуть ознайомитися з зовнішнім виглядом майбутніх новинок, оформити і сплатити на них попереднє замовлення, а також дізнатися про доступні модифікації.

Все завдяки великому румунському магазину Quick Mobile, який почав збирати попередні замовлення на нові смартфони Apple до офіційної презентації. Рітейлер так сильно впевнений в тому, що вся інформація є достовірною, що навіть почав збирати попередні замовлення на iPhone Xs, iPhone Xs Plus і iPhone 9. Таким чином магазин, ймовірно, вирішив привернути до себе увагу. Зробити це у нього дійсно вийшло.

Купити смартфони iPhone Xs і iPhone Xs Plus можна в модифікаціях з 64 ГБ, 256 ГБ і 512 ГБ постійної флеш-пам’яті. Це мобільні пристрої топового рівня, тоді як для покупки також доступна модель iPhone 9. Вона володіє спрощеним технічним оснащенням, а купити її можливо лише в версіях з 64 ГБ і 256 ГБ вбудованої пам’яті. Продавець запевняє, що придбати всі три новинки покупці зможуть в чорному і білому кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У всіх випадках смартфони підтримують технологію бездротової зарядки за стандартом Qi, а їх тильна кришка виконана зі скла. Підтримкою мережі 5G жоден з телефонів не володіє. В основі новинок лежить 8-ядерний процесор Apple A12. Моделі Xs можуть похвалитися OLED-екранами, цілими 4 ГБ оперативної пам’яті, сканером особи Face ID, подвійною основною камерою, а також корпусом зі скла і хірургічної сталі.

Купити iPhone Xs можна за $ 899, тоді як за iPhone Xs Plus з більшими габаритами просять $ 999. Якщо ж купувати iPhone 9, який оснащений 3 ГБ ОЗУ, сканером особи Face ID і алюмінієвим профілем, то його можна придбати за ціною від $ 749. Продажі новинок повинні початися в другій половині вересня цього року, запевняє магазин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.