Стала відома справжня назва найбільшого iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він буде назватися зовсім не iPhone X Plus 

Чим ближче презентація Apple, тим більше інформації починає з’являтися в мережі щодо майбутніх новинок. На цей раз стало відомо точну назву найстаршої і великої моделі в серії iPhone 2018 року.

Всупереч що існувала раніше думці, новий 6,5-дюймовий iPhone буде названо не iPhone X Plus, а iPhone Xs Max. Про це повідомили відразу два ресурси, BGR і 9to5Mac, з посиланням на власні джерела, обізнані про плани Apple.

Вчора відбулася масштабний витік про продукти Apple , які та може реалізувати на презентації 12 вересня. Згідно з цими даними, Apple анонсує дві преміальні моделі iPhone XS і доступну iPhone XC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моделі iPhone XS отримали OLED-екрани діагоналлю 5,8 і 6,5 дюйма, однокристальних систем A12, 4 ГБ оперативної пам’яті і флеш-пам’ять об’ємом 64 ГБ, 256 ГБ або 512 ГБ. Корпус у них скляний зі сталевою рамкою в трьох кольорах, є подвійна камера, підтримка функції Face ID, а ось зі стилусом Apple Pencil вони працювати не зможуть. Ціна стартує від 899 і 999 доларів, відповідно.

Молодша модель з LCD-екраном діагоналлю 6,1 називатиметься iPhone XC. Смартфон отримає алюмінієву рамку, звичайну одинарну камеру, підтримку Face ID, п’ять варіантів забарвлення, SoC A12, 3 ГБ оперативної пам’яті і флеш-пам’ять об’ємом 64 ГБ або 256 ГБ ГБ. Він буде доступний за ціною від 749 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.