Чому люди вважають, що iPhone X кращий, ніж Pixel 2 XL

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Розповідаємо, чому Apple до цих пір на коні. Причому в усьому світі.

Реклама

Дизайн

iPhone X виглядає як преміальний пристрій. Скло і сталь створюють враження ніби в руках предмет розкоші, а не просто смартфон. Користувачі відзначають, що він набагато приємніше на дотик, ніж більшість інших існуючих на ринку гаджетів. Pixel ж, навпаки, виглядає занадто куцим і не вражає так, як новинка від Apple. Те ж саме стосується дизайну передньої панелі. Гарний безрамковий дисплей викликає відчуття, що в руках лежить один екран. Продукт Google тих же емоцій подарувати не може.

Залізо

Тут у iPhone майже немає переваг. У обох пристроїв паритет (крім відсутності бездротової зарядки в Pixel). Але, раніше Android-смартфони привертали увагу аудиторії саме завдяки наявності нових технологій, які Apple не встигає впровадити в свій гаджет. Бездротова та швидка зарядка, OLED-екран, великий обсяг ОЗУ, водонепроникність, хороша автономність. Все це є в iPhone, і Pixel більше нічим похвалитися.

Софт

Додатки, розроблені для iOS, просто кращі. Вони симпатичніші, працюють плавніше, рідше зависають, не містять вірусів. В App Store купа ексклюзиву, якого немає і ніколи не буде в Google Play. Кращі ігри спочатку з’являються на iOS, і через пару місяців виходять на Android (якщо виходять). 

Сама по собі платформа Apple куди стабільніша і надійніша. За весь час її так і не вдалося дистанційно зламати, що говорить про хорошу захищеність програмного забезпечення корпорації. iOS можна довіряти.

Екосистема

Головний козир Apple – тісний взаємозв’язок між пристроями. Google закинула просування розумних годинників, планшетів та інших гаджетів. У Apple же є процвітаючі iPad, Apple Watch, Mac, AirPods і Apple TV. Світ Android всього цього позбавлений. Смартфони, що носиться електроніка на Android і комп’ютери на Windows ніяк не пов’язані один з одним. Доводиться шукати рішення, щоб змусити їх хоч якось працювати разом. Природно, після роботи з AirDrop, Універсальним буфером обміну і Handoff нічого налаштовувати не хочеться. Хочеться, щоб все працювало з коробки.

Підтримка

Apple любить своїх користувачів і забезпечують професійну підтримку. Співробітникам компанії завжди можна зателефонувати, і вони вирішать будь-яке питання. Підкажуть, як відредагувати фото, як відформатувати жорсткий диск або повернути доступ до вкраденому Apple ID. А в фірмових сервісних центрах без питань замінять непрацюючий (або неправильно працюючий) гаджет на новий. 

Чи вдасться полагодити Pixel 2 XL або зателефонувати в техпідтримку з якимось складним питанням? Навряд чи. У Google немає виділеної лінії для таких випадків. І сервісних центрів немає. Возитися доведеться з магазином, де був куплений смартфон, а це справжнє пекло.

Ці складові все ще мають велике значення для користувачів. І навіть ті, хто хвалив Pixel, часто переходять у стан Apple, тому що там зручніше.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmacdigger.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ