Apple необхідно випустити смартфон з 4 камерами, щоб обігнати китайців – експерти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конкуренція на світовому ринку змушує виробників впроваджувати все більше нововведень в свої пристрої. Одним із видів такої «гонки» є збільшення кількості камер, використовуваних в пристрої.

Виробники вдаються до різних поліпшень своєї техніки, підвищуючи частоту процесора, збільшуючи розмір і роздільну здатність дисплеїв. За словами експертів, важливою деталь для сучасного смартфона є якість зображень при зйомці. 87% всіх фотографій робиться саме на мобільні пристрої. І якщо камера раніше мала додаткові функції, то тепер вона може стати найкращою стороною смартфона.

Китайська компанія Oppo позиціонує свої пристрої як кращий вибір для тих, хто любить робити знімки. Huawei вже випустила смартфон, в якому використовується потрійна камера, що дозволяє робити чіткі фотографії, прекрасно відображаючи глибину. Подібні телефони представляють інтерес для користувачів, особливо для тих, хто часто фотографує на телефон. У 2019 тенденція щодо збільшення кількості камер збільшиться, і багато виробників почнуть ставити по 4-5 камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти впевнені, що для успішної конкуренції з китайцями Apple необхідно сконцентрувати свою увагу саме на цій частині девайса. Але, фахівці відзначають, що трьох камер вже буде недостатньо, і багато китайських компаній візьмуть на озброєння приклад Huawei, значно підвищивши якість знімків. Тому Apple варто подумати про випуск телефону, який буде мати 4 камери, щоб обігнати своїх конкурентів. Своєчасна презентація такого пристрою дозволить залучити до себе велику кількість любителів робити знімки на телефон.

Експерти впевнені і в тому, що збільшення кількості камер не зупиниться, і багато виробників будуть розвиватися в цьому напрямку. Це дозволить поліпшити технологію доповненої реальності, а також дозволить запровадити абсолютно нові функції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.