ТОП-10 найкращих смартфонів у світі очолили флагмани Samsung і Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вершину рейтингу очолив смартфон Samsung Galaxy Note 9.

Популярний ресурс про смартфонах GSMArena активно стежить за тенденцією розвитку мобільних технологій і часто становить рейтинги найкращих смартфонів, які знаходяться на вершині попиту і популярності. Під кінець серпня експерти інтернет-ресурсу склали свій рейтинг десяти найбільш популярних в світі телефонів.

note-9-ava

Samsung Galaxy Note 9
Daily Express

Вершину ТОП-10 очолив смартфон Samsung Galaxy Note 9. Не дивно, адже інтерес до даного смартфону може скласти конкуренцію iPhone X. Інтерес до флагману також підігріли світові ЗМІ, а також вдала рекламна кампанія.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
xiaomi_mi_6x_mi_a2_photo_3

Xiaomi Mi A2
Tinynews

Другу позицію зайняв також недавній смартфон середнього цінового сегмента Xiaomi Mi A2. Новинка виявилася вдалою завдяки балансу між апаратною начинкою і ціною. Зовні смартфон теж не відстає від сучасних тенденцій мобільної моди – 5,84-дюймовий екран і співвідношення сторін 18: 9.

Трійку лідерів замикає Huawei P Smart +, відомий в деяких регіонах світу також під назвою nova 3i. Потім йдуть Xiaomi Redmi Note 5 Pro, Samsung Galaxy J8, Samsung Galaxy J6, Xiaomi Mi A2 Lite, Motorola P30, Huawei Honor Play і Samsung Galaxy S8. Багато з мобільних пристроїв, що потрапили в список, були анонсовані за останні чотири тижні.

Вищеописаним моделям вдалося опинитися в рейтингу завдяки ідеальному співвідношенню ціни і багатьох інших факторів, включаючи час автономної роботи, вартість, надійність, продуктивність, зовнішній вигляд, програмне забезпечення, якість фотографій і відео, а також багато інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.