ZTE Axon 9 Pro – флагман з AMOLED-екраном і IP68

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ZTE випустила ZTE Axon 9 Pro – перший флагман компанії після зняття санкцій США і випуску Axon 7 і Axon 7s. Коли мова йде про характеристики флагманського рівня, новинка ZTE не розчаровує.

Axon 9 Pro обладнаний чіпсетом Snapdragon 845, 6 Гб оперативної пам’яті, 128 Гб внутрішньої пам’яті і акумулятором ємністю 4000 мАг.

Подібно недавніх флагманів Samsung і LG, тут також є підтримка бездротової зарядки і захист від вологи і пилу IP68. На жаль, новинка позбавлена ​​роз’ємів для навушників і карт пам’яті microSD, але, по крайній мірі, ви будете мати мінімум 128 Гб пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Axon 9 Pro має досить великий виріз на 6.21-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 2448 × 1080 і співвідношенням сторін 18.7: 9.

У смартфоні також реалізовані різні технології згладжування рухів, подібні до тих, які застосовані в телевізорах преміум-класу. Підтримка 60 кадрів / с забезпечує плавність анімації і скролинг браузера.

Подібно майже всіх останніх флагманів, Axon 9 Pro має подвійну камеру. Основний об’єктив на 12 Мп з діафрагмою f / 1.75 і розміром пікселя 1.4 мікрон підтримує оптичну стабілізацію для зменшення розмитості.

Додатковий об’єктив на 20 Мп забезпечує широкоугольную зйомку зі 130-градусним кутом огляду. Фронтальна камера на 20 Мп допомагає робити якісні селфі і ідентифікувати особу для розблокування.

Інші важливі функції включають розташований ззаду сканер відбитків пальців, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C, стерео динаміки, об’ємний звук, RGB-сенсор для автоматичного регулювання температури екрану і Android 8.1. В Європі ZTE Axon 9 Pro буде коштувати € 650.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.