Apple планує продати рекордну кількість iPhone

Оновлена лінійка смартфонів Apple ще навіть не була представлена, проте аналітики впевнені – попит на iPhone 2018 виявиться настільки великим, що зможе легко перевершити рекорд продажів, колись встановленими моделями iPhone 6 і iPhone 6 Plus. До такого ж висновку прийшли і журналісти видання DigiTimes, поспілкувавшись з ключовими постачальниками Apple.

За приблизними підрахунками, Apple планує продати до кінця року не менше 70-75 млн. пристроїв. Для того щоб забезпечити такий значний і своєчасний обсяг поставок смартфонів, виробники компонентів на кшталт TSMC і Foxconn задіяли додаткові виробничі потужності.

Незважаючи на те, що iPhone X успішно продавався, це все одно не ті показники, на які спочатку розраховувала Apple. В цьому ж році компанія планує домогтися збільшення обсягу продажів шляхом зниження цін на новинки. Американська корпорація зробить велику ставку на iPhone c LCD-матрицею, вартість якого не повинна перевищити позначку 699 доларів.

Нагадаємо, що всі три смартфона, яка Apple покаже восени цього року, будуть володіти тим же дизайном, що і iPhone X. Єдина відмінність буде у «доступній» моделі – одна камера замість двох, алюмінієва рамка замість сталевої, а також більш дешевий у виробництві екран.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.