Categories: Смартфони

Tesla випустила незамінний гаджет для смартфонів

Share

Компанія Tesla відома на весь світ за рахунок своїх електромобілів, які з кожним роком стають все більш досконалими і просунутими. Поліпшуються їх характеристика і система автоматичного пілотування, а ціни поступово падають, нехай і йде цей процес досить повільно. 29 серпня 2018 року, даний виробник автомобілів на електротязі випустив незамінний гаджет для смартфонів, дозволити собі покупку якого можуть всі бажаючі.

Мова йде про пристрій під назвою Tesla Wireless Charger, який представляє з себе фірмовий зарядний пристрій, що працює за технологією Qi. Воно забезпечує бездротовий спосіб підзарядки різних електронних пристроїв, починаючи від смартфонів і закінчуючи смарт-годинниками. Більш того, як запевняють творці, їх розробка в повній мірі сумісна з гаджетами на базі операційних систем iOS і Android.

У бездротової зарядки від Tesla є вбудований акумулятор на 6000 мАг. Потужність підзарядки бездротовим способом – 5 Вт. Також на корпусі є звичайний роз’єм USB, до якого можна підключити будь-який кабель. Для підзарядки самої бездротової зарядки вона містить невеликий кабель USB Type-C, але від’єднувати його від всієї конструкції не можна. Якщо використовувати підзарядку по дроту, то потужність виявиться на рівні 7.5 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити цей незамінний гаджет для власників смартфонів, який допоможе продовжити час автономної роботи будь-якого мобільного пристрою, можна в декількох кольорах. Обійдеться Tesla Wireless Charger в $ 65. Виробник заявляє захист від короткого замикання, перегріву, стрибків напруги, а також багато інших неприємних речей, які можуть «вбити» не тільки портативний акумулятор, але ще і підключений до нього пристрій.

Корпус виробу виконаний з металу і скла, а купити новинку можливо в чорному і білому кольорах. Продажі Tesla Wireless Charger стартують в самий найближчий час, але тільки в США і Європі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Teslaукр
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024