Чудо-смартфон Red Hydrogen One набагато кращий Galaxy S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз на ринку вкрай багато різних смартфонів, в тому числі від китайських брендів.

На думку багатьох покупців і експертів галузі, одним з кращих телефонів топового рівня є Samsung Galaxy S9, який доступний для покупки всім бажаючим з середини березня нинішнього року.

Проте, в світі вже існує мобільний пристрій, який перевершує його абсолютно в усьому, а називається він Red Hydrogen One.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це просто диво-телефон. Продажі смартфона Red Hydrogen One почнуться в листопаді, а публічно показали мобільний пристрій публіці ще на початку нинішнього року.

Виробник виклав в мережу зображення майбутньої новинки, якою вона надійде в продаж. На перший погляд здається, що телефон нічим не відрізняється від сотень інших мобільних пристроїв, крім незвичайного дизайну, однак насправді це далеко не так.Це єдиний в світі смартфон, який володіє голографічним екраном. Що саме це означає – ніхто не каже. Американські журналісти, яким пощастило ознайомитися з даними телефоном, запевняють, що нічого подібного вони ніколи своєму житті не бачили.

Виробник заборонив їм розповідати що-небудь конкретне, тому що він не хоче, щоб його конкуренти завчасно зрозуміли, який новий телефон їм протистоїть.Смартфон Hydrogen One від компанії Red отримає роз’єм USB Type-C, а також сканер відбитків пальців в кнопці блокування. За замовчуванням камера мобільного пристрою виявиться подвійний, але до нього можна буде підключити будь-який об’єктив від фотоапарата, тим самим перетворивши телефон в професійний фотоапарат.

Також на тильній кришці є магнітне кріплення, про призначення якого розробники нічого не повідомляють. Корпус вироби виявиться виконаний з титану, а вартість новинки, коли вона надійде в продаж, перевищить позначку в $ 1 500.

akket.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.