Представлений Android Go – смартфон за 80 євро з сучасним великим екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений ще один смартфон під управлінням полегшеної версії розвивається Google операційної системи – Android Go. Хоча новинка явно не відноситься до числа дорогих пристроїв, її оснастили великим дисплеєм з важливою для багатьох користувачів трендовою характеристикою.

Archos представила свій перший смартфон під управлінням Android Oreo Go Edition – Archos Access 57. Це досить великий пристрій з 5,7-дюймовим екраном, але невеликою ціною – 80 євро (трохи менше 95 доларів США), зазначає Пітер (Peter) на сторінках ресурсу gsmarena.com, розглядаючи новинку, яка з’явиться у продажу в жовтні поточного року. Зрозуміло, технічні характеристики цього розумного телефону досить скромні.

Archos Access 57

Archos Access 57

Перш за все екран – його роздільна здатність становить 480 x 960 пікселів. При цьому співвідношення сторін відповідає сучасним трендам – ​​18: 9. Чіпсетом нового смартфона став Spreadtrum SC9832E з чотирьохядерним центральним процесором. Об’єм оперативної пам’яті – 1 гігабайт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обсяг вбудованого накопичувача Access 57 залежить від підтримуваного з’єднання – 4G (16 гігабайт) або 3G (8 гігабайт). Передбачено також і слот для карт пам’яті microSD ємністю до 64 гігабайт.

Archos Access 57

На задній панелі нового смартфона – 8-мегапіксельна камера, здатна знімати відео з роздільною здатністю 1080p. Камера для селфі – 2-мегапіксельна.

Ємність батареї новинки – 2400 мАг. Вона заряджається з використанням 0,6-амперного зарядного пристрою через microUSB. Відзначається, що енергії в батареї вистачить на 15 годин розмов або 80 годин в режимі очікування. Акумулятор є знімним.

Archos Access 57

Присутні 3,5-міліметровий джек для навушників і підтримка FM-радіо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.