Samsung пояснила, чому Galaxy Note 9 – кращий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Порозумітися перед споживачами за створений шум навколо Galaxy Note 9 в Samsung вирішили за допомогою інфографіки.

Офіційний прес-рум Samsung опублікував всю історію флагмана, позначивши досягнення кожного нового смартфона, якими компанії вдалося довести: «Іноді більше означає краще». З першого Galaxy Note розробники наполегливо працювали над якоюсь конкретною характеристикою майбутнього гаджета, будь то камера, стилус, розмір, якість передачі кольору і камери, сенсорний сканер відбитків пальців, дисплей і функція Screen Off memo.

Але компанія зізналася, що щороку намагалася довести, що досягає успіху в одній справі, залишаючи конкурентам місце для роботи. Galaxy Note 9 змінив хід історії всієї лінійки, і Samsung по праву вважає смартфон своїм найкращим дітищем. Причин тому кілька: новий пристрій преміум-класу має незрівнянно велике сховище, блискуче розумну камеру, як її описала сама компанія, поліпшені акумулятор і швидку зарядку – все, чого немає в інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окремо Samsung похвалилася Bluetooth-стилусом і ігровими можливостями телефону. Однак користувачі не в задоволенні від останньої характеристики. Завдяки уявному поліпшенню Galaxy Note 9 обходиться в кругленьку суму, хоча потреби в ігровому компоненті не було. Тепер фанати південнокорейців ворожать, ніж їх здивує флагман в майбутньому, адже більше покращувати нічого, а на нововведення компанія, схоже, скупиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.