Motorola представила новий бюджетний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Moto E5 Play Android Go Edition коштує 109 євро.

Компанія Motorola офіційно представила свій новий бюджетний смартфон – Moto E5 Play Android Go Edition. Смартфон є доступнішою версією бюджетника Moto E5, який представили в квітні.

Цей смартфон працює під управлінням операційної системи Android Oreo (Go Edition), про що і свідчить назва. Android Go, як відомо, представили в минулому році спеціально для бюджетних смартфонів для ринків, що розвиваються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, Moto E5 Play Android Go від звичайного Moto E5 Play відрізняється вдвічі зменшеним об’ємом оперативної пам’яті – до 1 ГБ. Також зменшили ємність акумулятора з 2800 до 2100 мА. А ось діагональ у нового смартфона навпаки збільшилася – до 5,3 дюйма (звичайний Moto E5 Play має екран діагоналлю 5,2 дюйма).

Інші характеристики залишилися незмінними: обидва смартфона працюють на процесорі SoC Snapdragon 425 і отримали 16 ГБ флеш-пам’яті.

Що стосується вартості, то в Європі Moto E5 Play Android Go Edition можна придбати всього за 109 євро (3200 гривень). Новинка надійде в продаж вже в кінці липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОhttp://semobile.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.