Бюджетний iPhone 2018 отримає старий процесор A10

До презентації нових iPhone залишається зовсім мало часу і в мережі з’являється все більше чуток про новинки. На цей раз стало відомо про процесор “бюджетного” смартфона Apple.

У твіттері розробників додатка Xcode з’явилася інформація про те, що в 6,1-дюймовому iPhone, які всі вважають найдешевшою версією флагмана цього року, буде встановлений процесор А10 дворічної давності.

Якщо вірити розробкам Xcode, то смартфон під кодовою назвою “iPhone xx” і номером моделі N84 по характеристикам буде ближче до iPhone 7. Він отримає такий же процесор і дисплей DCI-P3.

Чутки про те, що в цьому році Apple представить одразу три смартфона, з’явилися досить давно. На думку інсайдерів, однією з версій iPhone 2018 року стане «бюджетний» смартфон з діагоналлю екрана 6,1 дюйма, LCD-екраном і цінником в районі 600 доларів.

Новинка, очікувано, отримає технологію розпізнавання особи Face ID, 3 Гб оперативної пам’яті, одинарну основну камеру і майже безрамковий корпус, як у торішнього iPhone X. Можливо, смартфон буде оснащений двома слотами для SIM-карт. Однак, цей слух поки не отримав жодного підтвердження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.