Galaxy Note 9 встановив приголомшливий рекорд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку нинішнього місяця південнокорейська корпорація Samsung випустила в світ свій новий мобільний пристрій, який називається Galaxy Note 9. Цей апарат за частиною свого зовнішнього вигляду дуже сильно схожий на попередника, але при цьому технічне оснащення піддалося значної модернізації.

Чого вартий один лише стилус S Pen, в який вбудували мініатюрний акумулятор і модуль Bluetooth. Покупці, судячи з усього, дуже позитивно поставилися до новинки, тому як вона зуміла встановити приголомшливий рекорд.

Як повідомляють множинні джерела, кількість попередніх замовлень на Samsung Galaxy Note 9 по всьому світу б’є рекорди. Ніхто не очікував такого споживчого попиту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інформацією від ряду великих магазинів в Європі і США, кількість попередніх замовлень на цей апарат виявилося на 30 – 50% вище, ніж на Galaxy S9 півроку тому. Якщо ж порівнювати з Galaxy Note 8, випущеним рік тому, то мова йде про більш ніж в дворазове зростання.Офіційні продажі новинки стартують в більшості країн світу 24 серпня, тоді як жителям Росії і ряду інших регіонів почекати доведеться до 31 серпня, тобто до самого кінця літа.

Всім тим, хто оформить на Samsung Galaxy Note 9 попереднє замовлення, обіцяють подарувати Samsung Wireless Duo, тобто бездротову зарядку, яка може відразу одночасно заряджати два мобільних пристрої.

Зараз все вказує на те, що новий флагман південнокорейського бренду встановив приголомшливий рекорд.Як довго цей телефон топового рівня буде користуватися популярністю серед покупців поки що невідомо.

Якщо після початку продажів в Samsung Galaxy Note 9 ніхто не розчарується, то цілком собі очевидно, що його продовжать активно купувати і далі, однак його успіху може перешкодити компанія Apple, яка вже у вересні нинішнього року представить світу три нові моделі iPhone, всі з яких отримають повноцінний сканер особи Face ID і повнорозмірний екран.

Взято з akket.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.