Хуан Чжан: Meizu 16Х стане кращим смартфоном на Snapdragon 710

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні глава компанії Meizu Хуан Чжан (Huang Zhang) поділився черговою порцією інформації про майбутній смартфон Meizu 16X . За його словами, майбутня новинка буде заснована на платформі Qualcomm Snapdragon 710 і на момент виходу стане найкращим смартфоном на цьому чіпі.

Крім того, Хуан Чжан розповів про те, що Meizu 16X отримає Super AMOLED виробництва Samsung, під яким буде розміщений дактилоскопічний датчик. Крім цього обіцяється і виріз у верхній частині дисплея під фронталку, динамік і датчики.

Також президент компанії Meizu нагадав, що Meizu 16Х складе серйозну конкуренцію Xiaomi Mi8 SE , а по діагоналі екрану і ефективної площі він перевершить суперника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікуваний цінник на Meizu 16Х складе від $ 292 до $ 365 в залежності від версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.