Xiaomi обвалила ціну на найкращий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для компаній, на кшталт Samsung, Sony і Apple, існує варіант лише підвищення цін з року в рік, але ніяк не їх зниження. На щастя, далеко не всім брендам так сильно потрібні кошти для збагачення керівництва.

20 серпня 2018 року, китайська корпорація Xiaomi обрушила ціни на найкращий смартфон з усіх, які коли-небудь вона випускала на ринок. Недавня новинка в особі моделі Mi 8 відчутно впала в ціні, ставши набагато доступнішою.

Зокрема, компанія Xiaomi знизила офіційну рекомендовану вартість смартфона Mi 8 на території Китаю. Крім того, впала і закупівельна ціна, завдяки чому даний телефон топового рівня найближчим часом має подешевшати в Україні та інших регіонах світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цінник знизився с 2 699 юанів до 2 599 юней. Звичайно, таке зниження не можна назвати надто значущим, проте важливий сам його факт.Вся ця ситуація доводить, що Xiaomi не женеться за великими грошима, як відомі бренди. Компанія намагається продавати фірмову продукцію за мінімальні суми грошей.

Швидше за все, знизити вартість моделі Mi 8 вдалося за рахунок того, що її собівартість внаслідок ряду причин скоротилася.

За зниженою ціною тепер можна купити базову версію, оснащену 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті. Якщо перекладати з юанів, то вартує цей апарат тепер: 10 000 гривень.За таку суму грошей покупець отримує шикарний телефон, який за своїми можливостями не поступається iPhone X, Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2, Meizu 16 і багатьом іншим моделям. Основою Xiaomi Mi 8 є 8-ядерний чіп Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графіка Adreno 630 і швидкісний модем X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с.

Взято з akket.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.