Samsung не даремно представила Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 обійшов Galaxy S9 за кількістю попередніх замовлень в перший тиждень, повністю виправдавши ранній реліз.Про це повідомляє південнокорейська ділова газета The Investor з посиланням на обізнані джерела. За словами співрозмовників видання, перевага виявилося досить значною, досягаючи в окремих рітейлерів показника в 50%.

Samsung Electronics, традиційно випускала смартфони лінійки Galaxy Note в кінці серпня-початку вересня, в цьому році змінила самій собі і представила фаблет дев’ятого покоління в дев’ятий же день серпня.За даними галузевих джерел, таким чином південнокорейський вендор розраховував компенсувати недостатньо високі продажі Galaxy S9.

Чим Galaxy Note 9 кращий Note 8

Незважаючи на скучність Galaxy Note 9, про яку заявили багато ІТ-журналісти, споживачі знайшли смартфон досить привабливим. Не виключено, що на користь новинці пішло технічне зниження ціни.

Під таким прийнято розуміти заміну базової моделі з об’ємом пам’яті 64 ГБ на модель з накопичувачем на 128 ГБ з умовою повного збереження колишньої ціни.

Всіх, хто внесе стовідсоткову передоплату на сайті фірмового магазину або партнерів Samsung, чекає цінний подарунок – подвійна зарядна станція Samsung Wireless Duo.

Вона, як і AirPower від Apple, дозволяє одночасно заряджати як смартфон, так і смарт-годинник.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я