Categories: Смартфони

Смартфони Xiaomi отримали підтримку найбільш довгоочікуваної технології

Share
Час читання: 2 хв.

Зараз на ринку можна зустріти смартфони від величезної кількості виробників, проте більшість покупців вибирає для себе продукцію відомих і перевірених часом брендів. Як вдалося з’ясувати 19 серпня 2018 року, смартфони Xiaomi отримали підтримку самої довгоочікуваної технології, за рахунок якої вони гарантовано стануть ще більш привабливими в очах всіх покупців. Виявити майбутнє нововведення вдалося ресурсу GizChina.

В руках китайських журналістів виявилися прес-зображення смартфона Xiaomi Mi MIX 3, офіційний анонс якого очікується у вересні нинішнього року. Вдалося з’ясувати, що мобільний пристрій оснащений 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійною основною (16 Мп + 12 Мп), роз’ємом USB Type-C, акумулятором ємністю 3850 мАг і підтримкою мереж 5G .

На екрані смартфона Xiaomi Mi MIX 3 видно, що він повністю чорний, а по центру знаходиться годинник з додатковою інформацією. Їх відображення можливо тільки за рахунок технології Always-On Display, а її в даний час можна зустріти, по суті, тільки в телефонах Samsung і Motorola. Нова можливість може працювати тільки на OLED-матрицях, а це значить, що новий флагман китайської корпорації отримає дисплей саме такого типу.

Технологія Always-On Display дозволяє відображати на екрані різну інформацію, починаючи від годинника і і закінчуючи повідомленнями. При цьому, при постійному відображенні будь-якої інформації, витрачається зовсім мало електроенергії. За даними експертів, при активації такої функції заряд йде швидше лише на 3 – 5%, однак користі від неї набагато більше, бо не включаючи екран можна миттєво зрозуміти і побачити, що сталося з мобільним пристроєм за час його бездіяльності.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Нова Siri з Apple Intelligence може бути представлена раніше запланованого

    Згідно з останнім випуском інформаційного бюлетеня Марка Гурмана Power On, оновлена версія Siri з використанням…

    22.09.2024

    Низький попит призведе до падіння цін на iPhone 16

    Попри високі очікування, початкові продажі iPhone 16 виявилися нижчими за прогнозовані. Аналітики вважають, що причиною…

    22.09.2024

    Джоні Айв у співпраці з OpenAI створюють смартфон, який переверне ринок

    Легендарний колишній дизайнер Apple Джоні Айв спільно з OpenAI, яка останнім часом привертає багато уваги…

    22.09.2024

    iPhone 16 Pro Max пройшов перевірку на міцність від JerryRigEverything

    Автор YouTube-каналу JerryRigEverything продовжує тестувати на міцність популярні смартфони, і його нове відео присвячене флагманському…

    22.09.2024

    Google Pixel 9 Pro Fold представив нову ексклюзивну можливість для відеодзвінків

    Google Pixel 9 Pro Fold отримав унікальну функцію для онлайн-відеодзвінків, яка тепер доступна в Google…

    22.09.2024

    Оновлення до Android 14 стало доступним для Nokia XR20

    Nokia, точніше HMD, відстає з оновленням своїх телефонів до Android 14 порівняно з іншими виробниками,…

    22.09.2024