Microsoft створила унікальний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось уже як майже два з половиною роки компанія Microsoft в суворій секретності створює смартфон Surface Phone, однак чим ближче його публічна презентація, тим складніше стає зберігати інформацію в таємниці.

30 червня 2018 року, сталося неймовірне – про майбутню новинку розповіло вкрай авторитетне видання The Verge, словами якого можна вірити на всі 100%.

Якщо коротко, то американська IT-корпорація готує просто божевільний у всіх відносинах телефон, працювати який буде на Windows 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, як вдалося з’ясувати, компанія Microsoft називають Sur face Phone і Windows 10 з графічною оболонкою для смартфоном одним кодовою назвою – Andromeda. Простіше кажучи, це спільний проект, при якому телефону без ОС не може бути, і навпаки.
Судячи з усього, цей виробник вирішив перейняти традицію Apple, яка випускає iPhone тільки на iOS. За даними джерела, за рахунок свого нового мобільного пристрою виробник збирається сколихнути всю індустрію.

Крім того, що майбутня новинка отримає передове технічне оснащення, також ще вона зможе похвалитися і компактними розмірами. Користувачів, які куплять собі Surface Phone, чекає форм-фактор записної книжки.

Це означає, що новинка отримає складаний екран, або ж відразу два, за рахунок чого на одному можна буде набирати текст, використовуючи віртуальну клавіатуру, а на іншому бачити редаговану інформацію. Це дуже зручно.

Майбутня новинка отримає ARM-процесор і повноцінну операційну систему Windows 10 з підтримкою компактного екрана.

Очікується, що користувачі, використовуючи перехідник з USB Type-C, зможуть підключити до мобільного пристрою без будь-яких додаткових аксесуарів і док-станцій монітор, після чого доповнити таку зв’язку клавіатурою і мишкою, тим самим перетворивши телефон на повноцінний офісний комп’ютер, на якому можна працювати хоч в Photoshop або грати в якісь простенькі ігри.

Таким чином, користувачів чекає просто божевільний телефон, але скільки він буде коштувати, коли надійде в продаж, загадка для всіх. Цінник може перевалити за позначку в $ 1200, тому як, якщо вірити опису, світ чекає один з найбільш технологічних на ринку телефонів, а такі зараз в ціні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.