Такий смартфон Samsung захоче купити кожен

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейський технологічний гігант Samsung довгий час працює над складаним смартфоном. Анонс пристрою очікується в найближчі 6 місяців.«Ми не хочемо втратити титул світової першості на ринку технологій», – заявив Донг Джин Ко, CEO Samsung Mobile.

Компанія подала безліч патентних заявок, судячи з яких, можна припустити, як буде виглядати смартфон і як буде реалізований новий форм-фактор. На кресленнях одного з патентів зображений смартфон звичної форми, але з можливістю скласти його екраном всередину.Голландський портал Nieuwemobiel.nl спільно з концепт-художником PhoneDesigner «оживили» ескізи, описані в патентних заявках.

З дивних і некрасивих зображень концепту у союзу вийшов цілком симпатичний дизайн апарату, який захоче купити кожен.Прототип назвали Samsung Galaxy F – від англійського слова Foldable, що перекладається як «складати».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, смартфон отримає дисплей з пропорціями 21: 9, 7-нм процесор і найпотужнішу технологічну начинку.Відомий блогер і концептмейкер Веньямин Гескін в своєму Telegram-каналі поділився думкою про вартість пристрою. Він вважає, що ціна на флагманський Samsung Galaxy F буде починатися з 1 800 доларів США. Взято з macdigger.ru

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.