Categories: Смартфони

Складаний Samsung Galaxy X на фотографіях усіх здивував

Share

Південнокорейська корпорація як і раніше створює одні з найкращих смартфонів у світі, які хоч і коштують дуже дорого, але пропонують при цьому масу крутих можливостей. Вже достеменно відомо, що в січні-лютому наступного року відбудеться анонс телефону Samsung Galaxy X, головною особливістю якого стане складаний формат. Користувачі зможуть легко змінювати зовнішній вигляд телефону, просто складаючи і розкладаючи його, як звичайну книгу.

17 серпня 2018 року, один з відомих дизайнерів вирішив показати смартфон Samsung Galaxy X на фотографіях, створивши їх за допомогою комп’ютерної графіки на основі наявних даних. Вийшло дуже вражаюче, а зовнішній вигляд новинки навіть усіх здивував. Відомо, що мобільний пристрій отримає топовий 8-ядерний чіп Snapdragon 855 з тактовою частотою 3,2 ГГц, а його вартість складе цілих $ 1800.

Відомо, що в розкладеному стані діагональ екрану смартфона складе 7,3-дюйма, а виготовлений він буде по Super AMOLED-технології. На думку дизайнера, виробник втілить в Samsung Galaxy X всі свої розробки та ідеї, в результаті чого мобільний пристрій практично зовсім виявиться позбавлений рамок, однак сканер відбитків пальців розташовуватися буде не в екрані, а на тильній кришці. Згинатися телефон зможе за рахунок спеціального гнучкого шарніра по центру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є інформація, що дисплей отримає співвідношення сторін 21:9, тоді як його роздільна здатність складе 3K, а якщо бути точним, то 3360 на 1440 пікселів. Що стосується ємності акумулятора, то Samsung Galaxy X приписують батарею ємністю 6000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки. З чуток, презентація цього телефону відбудеться в ході CES 2019 середині січня, а випущений смартфон буде тиражем від 300 до 500 тисяч примірників, купити які вдасться тільки в Південній Кореї та Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Секретний підводний дрон американців показали наживо

    Управління перспективних дослідницьких проектів Міністерства оборони США (DARPA) опублікувало нові зображення дрону Manta Ray. Фото…

    02.05.2024

    WhatsApp представив нові функції для спільнот

    WhatsApp анонсував появу нових опцій. Вони будуть корисні всім користувачам, які перебувають у групах. Інформація…

    02.05.2024

    Який смартфон вибрати, якщо потрібна потужна батарея: 7 бюджетних гаджетів

    Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер - все це не має значення, якщо вже…

    02.05.2024

    У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

    У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний…

    02.05.2024

    Розбір Huawei Pura 70 Pro виявив незначні відмінності від Ultra

    Huawei розширила доступність серії Pura 70 для міжнародної аудиторії, і потенційні покупці прагнуть дізнатися, чи…

    02.05.2024

    Windows 11 втрачає популярність, а Windows 10 займає 70% ринку і продовжує зростати – в чому причина

    ОС Windows 11 восени виповниться вже 3 роки, але їй все ще важко наздогнати ринкову…

    02.05.2024