Скільки тримає і заряджається Samsung Galaxy Note 9? Результати перших тестів автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вівторок користувачі опублікували перші семпли фотографій з Note 9. Смартфон показав себе гідно – причому як вдень, так і вночі. Тепер прийшов час познайомитися з показниками автономності пристрою.

Тривалість роботи Note 9 викликає інтерес. Перш за все це пов’язано зі збільшенням ємності акумулятора: новинка отримала рекордні як для лінійки 4000 мАг. Той же показник Note 8 становить 3300 мАг.

Автономність протестували представники Phone Arena . Журналісти використовували скрипт, який імітує використання пристрою звичайним користувачем. Отримані цифри порівняли з іншими смартфонами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Note 9 показав відмінний результат – смартфон протримався 8 годин 56 хвилин. Це краще iPhone X, Pixel 2, OnePlus 6 , Galaxy S9 +, Note 8 і звичайного Galaxy S9. При цьому новинка поступилася iPhone 8 Plus і Pixel 2 XL. Різниця в тривалості роботи з останнім склала всього декілька хвилин.

На повну зарядку у Note 9 пішло 109 хвилин. Результат середній. Наприклад, OnePlus 6 для відновлення сил потрібно всього 80 хвилин. При цьому Pixel 2 XL вимагає на цілих 43 хвилини більше.

Схоже, збільшення ємності себе виправдало. Чи плануєте ви купувати Samsung Galaxy Note 9?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.