Categories: Смартфони

Xiaomi запустила в продаж смартфон мрії мільйонів людей

Share

Китайська корпорація Xiaomi постійно випускає на ринок не тільки нові моделі смартфонів, але ще і їх різні модифікації. 16 серпня 2018 року, в продаж надійшов справжнісінький телефон мрії мільйонів людей, тому як він оснащений 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті. Новинка гарантовано стане справжнім хітом, тому як сьогодні далеко не всі мобільні пристрої навіть від найвідоміших і розкручених брендів володіють таким обсягом пам’яті, особливо оперативної.

Йдеться про смартфон під назвою Xiaomi Mi 8, який вже доступний для покупки в преміум-версії. Вона відрізняється від базової тільки 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, тоді як все інше технічне оснащення залишилося колишнім. Мобільний пристрій продається на території Китаю в офіційних торгових точках виробника і в онлайн-магазині за 3299 юанів, тобто приблизно за 15 000 гривень. Такий цінник виявився на 300 юанів вище, ніж за базову конфігурацію.

Класична модифікація Xiaomi Mi 8 володіє 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ, тобто меншим обсягом оперативної пам’яті. Вона потрібна для того, щоб телефон міг зберігати більше одночасно запущених додатків. На практиці це означає, що більший обсяг вкладок в переглядачі перезавантажуватиметься, а також ряд інших переваг. Поки що невідомо, чи надійде нова конфігурація телефону в продаж в Україні, проте це вкрай ймовірно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей мобільний пристрій оснащений 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів, FHD +, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 630, 6/8 ГБ оперативної і 64 / 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’ємом USB Type-C, подвійною 12 Мп основною і 20 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 4.0+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024