Найбільший і найдешевший iPhone показали на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні особливості новинок розкрили до їх офіційної презентації у вересні.

У Мережі з’явилося відео, на якому показали найбільший і найдешевший iPhone. Їх офіційна презентація відбудеться у вересні поточного року, але завдяки інсайдерам вже зараз можна оцінити технічні характеристики гаджетів. Зокрема, компанія Apple має намір випустити в продаж моделі смартфонів з діагоналями екранів 5,8 і 6,5 дюйма, а крім того бюджетну версію з діагоналлю екрана 6,1 дюйма.

Відомо, що новинки обладнані безрамковим екраном, мають вбудований функціонал для розпізнавання осіб Face ID, при цьому роботу гаджетів будуть забезпечувати процесора по типу А12. У флагманських моделей будуть присутні подвійна камера, а у більш молодших – одинарна. В опублікованому в Мережі ролику представлені макети, створені відповідно до отриманої інформації про новинки. Завдяки їм користувачі наочно можуть оцінити різницю в розмірах між різними смартфонами одного бренду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В опублікованому в Мережі ролику представлені макети, створені відповідно до отриманої інформації про новинки. Завдяки їм користувачі наочно можуть оцінити різницю в розмірах між різними смартфонами одного бренду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.