Потрійна камера Samsung Galaxy S10 + отримає унікальні ширококутні об’єктиви

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не встигли корейці представити свою новинку у вигляді Galaxy Note 9, як по мережі починають поширювати відомості вже про наступний флагман.

Мова, звичайно ж, про сері. S, про модель Galaxy S10 +, яку Samsung випустять в ювілейний рік для смартфонів даної флагманської лінійки. Відразу ряд інсайдерів виступив із заявою про те, що в телефон будуть встановлені відразу три камери, але також недавно з’явилися відомості про їх унікальність.

Свіжий інсайд від корейських журналістів вказує на те, що основна камера S10 + буде досить звичайної і видавати зможе потужність в 20 мегапікселів, друга якраз-таки 13-мегапіксельна камера з телеоб’єктивом, а третій сенсор матиме ширококутний об’єктив і 12-мегапіксельний датчик потужності. Південнокорейське агентство ETNews повідомило, що Samsung спочатку планувала обладнати тільки одну версію лінійки Galaxy S10 потрійний камерою, але все ж дещо пом’якшила свою суворість і тепер два варіанти отримають три камери. Також інсайдери обмовилися, що в 2019 році планується вихід смартфона A серії, який також буде володіти потрійний камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно він називається Galaxy A9 і якщо чутки виявляться правдою, компанія представить телефон з 32 Mп + 8 Mп + 5 Mп. Джерело не вказує, які датчики матиме даний об’єктив: ширококутний або телеоб’єктив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.