Три особливості Samsung Galaxy S10 приємно здивували всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не доводиться сумніватися в тому, що в січні-лютому 2019 року публіці представлять флагманський смартфон Samsung Galaxy S10, купити який можна буде в трьох різних версіях. Тільки найдорожча і просунута з усіх отримає всі новітні особливості, про які мріють мілілони людей і які вже сьогодні можна зустріти в деяких моделях телефонів, на кшталт Oppo Find X. За даними ряду джерел, новий флагман в особі південнокорейської корпорації отримає щонайменше три крутих особливості, які повалять всіх в шок.

Зокрема, новинка в особі Samsung Galaxy S10 Pro запропонує потрійну основну камеру з новітньою і найсучаснішою оптикою. Вона дозволить використовувати 5-кратний оптичний зум, а також домогтися дуже хорошою деталізації фотографій, зроблених в умовах нестачі світла. Фотомодуль буде доповнений штучним інтелектом і програмними алгоритмами, за рахунок яких вдасться досягти дуже хорошої якості знімків в самих різних ситуаціях.

Друга особливість нового флагмана південнокорейської корпорації буде складатися у вбудованому в екран сканері відбитків пальців, однак працювати він зможе виключно в одному конкретному місці, а не в якійсь великій області. З чуток, Samsung Galaxy S10 стане першим в світі телефоном, оснащеним ультразвуковим сканером відбитків пальців в екрані, створеним компанією Qualcomm. Він буде працювати навіть у випадках, якщо руки вологі або жирні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

м

Однією з найкорисніших особливостей новинки стане повноцінний сканер особи Face ID, повний аналог такої як в iPhone X. За рахунок нього власники Samsung Galaxy S10 зможуть забезпечувати захист даних, що зберігаються на своєму телефоні, за допомогою свого власного обличчя. Працювати даний модуль буде навіть в повній темряві за рахунок ІЧ-датчика. При цьому власники новинки в найдорожчій модифікації зможуть одночасно використовувати кілька видів захисту даних, розблокуе її за допомогою найбільш зручного в конкретний момент часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.